Saari-rummut

 • Ville Lehtovaara

  Ville Lehtovaara

  Olen soittanut Saari-setilläni treeneissä, keikoilla sekä studiossa ja todennut niiden toimivan kaikissa olosuhteissa erinomaisesti. Dynamiikka on ennenkuulumaton. Saari-rummuilla voi halutessaan soittaa erittäin hiljaa soundin, sustainin ja grooven siitä kärsimättä, mutta niillä saa myös täydessä klubissa jytinää (jopa ilman mikitystä) jos rumpuja käskee kovemmalla kädellä. Saari-rummussa on luonnetta ja arvokkuutta, joka vaatii soittajaa tutustumaan soittimeensa ja palkitsee hänet tuomalla esiin kaikki nyanssit. Saari-rumpujen ainoa heikko kohta löytyy rumputuolilta. Olen hakenut tällaista soundia yli 20 vuotta.

 • Risto Skrikberg

  Risto Skrikberg

  Tämä DVD on soitettu Saari-virvelirummulla 14x14", malli Risto Skrikberg.

 • Juuso Nordlund, Studio JJ

  Juuso Nordlund, Studio JJ

  Olen aina yrittänyt hakea rummuista mahdollisimman "luonnollista sointia". Enää ei tarvitse: Saarirummuissa se on itsessään, soiva, napakka ja muheva.

 • ASTRAL-Studion Saari- setti.

  ASTRAL-Studion Saari- setti.

 • Risto Skrikberg, Tampereen Konservatorion lyömäsoitinopettaja.

  Risto Skrikberg, Tampereen Konservatorion lyömäsoitinopettaja.

  Saari, -rumpu joka toistaa kaiken sellaisena kuin siihen soittaa. Ristolla Saari-virveli 16x16, samanlainen myös Tampere Filharmonian käytössä.

 • Toni Hietala, Palmgren Konservatorion Lehtori.

  Toni Hietala, Palmgren Konservatorion Lehtori.

  Saari-rumpu mestarikurssilla Aarhusissa, Tanskassa 26.2.2012. Tämän rummun soittaminen on nautinto.

 • Percussion section at MALMÖ OPERA.

  Percussion section at MALMÖ OPERA.

  Using Saari-drums.

 • Lennart Gruvstedt. Independent drummer/percussionist. Associate Professor at Malmö Academy of Music. University of Lund.

  Lennart Gruvstedt. Independent drummer/percussionist. Associate Professor at Malmö Academy of Music. University of Lund.

  It was Toni Hietala who first introduced me to Hannus drums.He brought a drum to a festival in Denmark and the sound, response and looks of that drum really impressed me. The set Hannu has made for me is just as good, with a warm, firm sound. The drums are easy to tune and the craftmanship is superb. Thank you, Hannu!

 • Timo Lilja. Opettaja Palmgren Konservatorio Pori.

  Timo Lilja. Opettaja Palmgren Konservatorio Pori.

  Upeaääninen täysin käsintehty setti,joka soi erinomaisesti myös hiljaa soittaessa.

 • Aki Riihimäki. Lyömäsoitinten äänenjohtaja. Satakunnan Sotilassoittokunta.

  Aki Riihimäki. Lyömäsoitinten äänenjohtaja. Satakunnan Sotilassoittokunta.

  "Soittokunnan käyttöön Saari-marssirummut sopivat erittäin hyvin, virvelirumpu toimii hienosti kaikilla voimakkuuksilla ja erityisesti bassorumpu tuo marssisoittoomme lisää kaivattua botnea, lisäksi rummut ovat kevyet kantaa, joka on tärkeä pitkillä marssikeikoilla."

 • Konserttitomit (edessä) Tampereen Konservatoriolle.

  Konserttitomit (edessä) Tampereen Konservatoriolle.

 • Anton Laurila

  Anton Laurila

  Saan soittaa usein erityyppistä musaa, sekä sinkoilla studion ja livetilanteiden välillä. Tämä kaikki vaatii rummuilta muuntautumiskykyä, luonnetta ja herkkyyttä. Lisäksi laadukas luontoa kunnioittava valmistustapa ja persoonallinen ulkonäkö ovat iso plussa. Tämä kaikki löytyy Saarirummuista.

 • Make Virtanen

  Make Virtanen

  Kun on melkein kolme vuosikymmentä monenlaista rummunsoittoa takana, on melko selvää mitä rummuiltaan haluaa. Kaikenlaisilla rumpuseteillä on tullut vuosien varrella soitettua, mutta yhtä täydellistä kokonaisuutta-soitettavuus, sointi ja ulkonäkö- ei ole aiemmin vastaan tullut. Hannu Saari sanoo tekevänsä rumpunsa palavalla intohimolla. Minä vastaan, että niitä ei voi olla soittamatta kuin vastaavalla meiningillä! Saarirummuilla soittaminen on kokemus, joka jokaisen rumpalin ehdottomasti kannattaa kokea. Ainoa vaaran paikka on siinä, että pitää osata selittää kotona, miksi perhe kasvaa rumpusetillä. Minulle kävi niin.

 • Karo Sampela.

  Karo Sampela.

 • Slava Rymashevsky. Venäjä.

  Slava Rymashevsky. Venäjä.

 • Timo Koskinen.

  Timo Koskinen.

 • Teemu Vuorela.

  Teemu Vuorela.

 • Teemu Vuorela.  Micke Bjorklof&Blue Strip.

  Teemu Vuorela. Micke Bjorklof&Blue Strip.

  Hannun rummuissa on kertakaikkisen upea lämminhenkinen sointi, joka aukeaa jo pienemmästäkin kosketuksesta. Kokonaisuuden täydentää näyttävä visuaalinen ilme, jonka jokainen yksityiskohta on huolella viimeistelty. On vaikea kuvitella, kuinka rummun voisi rakentaa vielä paremmin.

 • Simo Laihonen.  Black Motor, Jorma Tapio&Kaski, Sound&Fury.

  Simo Laihonen. Black Motor, Jorma Tapio&Kaski, Sound&Fury.

  Saari-rummuissa kalvon värähtely välittyy maksimaalisesti runkoon ja projisoituu siitä ulospäin. Ne ovat herkkiä syttymään sointiin ja täyteläisiä äänensävyltään. Kaunista työtä myös ulkoisen olemuksen puolesta. Kiitos Hannu, käsityötaiteestasi ja saumattomasta yhteistyöstä.